Hae sivustolta

Painettu markkinointi

Luovaa muotoilua ja kohderyhmällesi sopeutettuja tekstejä. Sinulla on viesti – me jalostamme siitä houkuttelevia ja vakuuttavia esitteitä ja lehtiä.

Lehdet

Haluaisitko toteuttaa asiakas- tai mainoslehden, mutta ilme ja rakenne mietityttävät? Meillä on monivuotinen kokemus erilaisten asiakas- ja infolehtien tekemisestä. Muun muassa olemme hoitaneet Snellmanin Lihanjalostuksen tuottajalehden sisällöntuotantoa ja lehden taiton aina vuodesta 2004.

Visuaalinen identiteetti

Visuaalinen identiteetti auttaa luomaan yhtenäistä markkinointia ja nostaa yrityksen imagoa. Rakennamme sinulle aivan uuden visuaalisen identiteetin tai hiomme olemassa olevan ilmeen uudelle tasolle.

Sisällöntuotanto

Luomme inspiroivaa ja informatiivista sisältöä lehtiin, esitteisiin, blogeihin ja verkkomarkkinointiin. Perusteellinen taustatutkimus ja yhteisymmärrys ovat ensisijaisesti tärkeitä, jotta sanoma ja sävy tulevat yrityksesi ja visiosi mukaisiksi.

Copywriting

Älykkäitä ja imagoasi vahvistavia tekstejä ilmoitusprofiileihin, esitteisiin, nettiin ja mediaan. Viimeistelemme sanomasi myyviksi teksteiksi, jotka varmasti saavuttavat vastaanottajan.

Tidningar - Lehdet
solid_media_logo.png

Solid Media

Mainostoimisto, kommunikaatiotoimisto ym.

Ota yhteyttä!

puh. 050 3588 632

heidi.jylha(a)solidmedia.fi

Osoite

Solid Media

Vänrikki Stålinkatu 17

68600 PIETARSAARI

© 2020 Solid Media