Hae sivustolta

Digitaalinen markkinointi

Tyylikkäitä ja toimivia web-sivustoja, verkkokauppoja ja muita räätälöityjä web-ratkaisuja. Sisältö on täysin hallinnassasi SMW-alustamme ansiosta.

Nopea ja näkyvä

Rakennamme nopeita, tyylikkäitä web-sivustoja, jotka tarjoavat kävijöillesi vankan kokemuksen joka ikisellä käynnillä. Kaikki web-sivustomme ovat valmiiksi hakukoneoptimoituja, joten et joudu panostamaan suuria summia hakukonemarkkinointiin – ellet halua.

Kasvaa kanssasi

Web-sivuston tehtävänä on vahvistaa ja tukea toimintaasi, siksi se on helposti laajennettavissa tarpeiden kasvaessa. Sisältö on täysin hallinnassasi ja voit luoda uusia sivuja käden käänteessä. Kuvia ja tietoa päivität mennen tullen, vaikka puhelimen kautta. Ja alusta on laajennettavissa verkkokaupalla, ilmoitusmyynnillä, tiedostoarkistolla tai esimerkiksi ekstranetjärjestelmällä.

Tyylikäs JA saavutettava

Lähtökohtanamme on, että kaikilla on oltava mahdollisuus olla kiinnostuneita sanomastasi ja tuotteistasi. Myös silloin, kun sivuston selaamiseen on käytettävä apuvälineitä. Siksi rakennamme kaikki web-sivustomme saavutettavuusperiaatteiden mukaan – ilman, että ulkonäkö kärsii.

sm_www_digital_2036.jpg
solid_media_logo.png

Solid Media

Mainostoimisto, kommunikaatiotoimisto ym.

Ota yhteyttä!

puh. 050 3588 632

heidi.jylha(a)solidmedia.fi

Osoite

Solid Media

Vänrikki Stålinkatu 17

68600 PIETARSAARI

© 2020 Solid Media