Sök på webbplatsen

Tryckt marknadsföring

Vi står till tjänst med design, copywriting och innehållsproduktion till tryckta produkter såsom tidningar, broschyrer, infoblad mm.

Tidningar

Funderar du på en kundtidning eller reklamtidning, men är inte säker på vilket format eller vilken utsträckning som skulle passa dig bäst? Vi har mångårig erfarenhet av planering och produktion av kund- och infotidningar. Bland annat sköter vi innehållsproduktion och ombrytning av Snellmans Köttförädlings producenttidning Rejäl Familjegård sedan 2004.

Visuell identitet

Med en visuell identitet skapar du en enhetlig marknadsföring och höjer företagets image. Vi bygger upp din visuella identitet från grunden eller sammanfattar och strömlinjeformar din befintliga visuella linje.

Innehållsproduktion

Vi skapar engagerande och informativt innehåll till dina tidningar, broschyrer, bloggar och webbmarknadsföring. Research och samförstånd är A och O för att budskapet ska vara samstämmigt med din vision och ditt företag.

Copywriting

Smarta, imagestärkande texter för annonsprofiler, broschyrer, webb och press. Vi finslipar ditt budskap till säljande text som når sin mottagare.

Tidningar - Lehdet
solid_media_logo.png

Solid Media

Reklambyrå, kommunikationsbyrå m.m.

Ta kontakt!

tfn 050 3588 632

heidi.jylha(a)solidmedia.fi

Adress

Solid Media

Fänrik Stålsgatan 17

68600 JAKOBSTAD

Finland

© 2020 Solid Media